Escape, Till startsida

Bumperballs

Om Bumperballs/Bubbleball

Bumperballs

Ta nu chansen att testa våra 12 st bumperballs, utmana dina vänner och kollegor på en match som ni sent kommer glömma!

Bumperbollen trär du över huvudet och denna täcker sedan större delen av din kropp, detta gör att tacklingar är helt ofarligt då man är ordentligt skyddad. Att tacklas har aldrig varit roligare eller säkrare!

Fotboll: Reglerna är desamma, flest mål vinner, den stora skillnaden är att nu är även tacklingar är tillåtna. Vi spelar inomhus eller utomhus – beroende på säsong. Beroende på antal deltagare spelas en eller flera matcher med välbehövliga dryckespauser.

Bowling: Precis som i vanlig bowling gäller det att få ner så många käglor som möjligt, skillnaden är att det nu är dina kollegor eller vänner som agerar käglor och du är bowlingklotet. Alla deltagare har två ”kast” per serie på sig att få ner så många käglor som möjligt. Poängen sparas och tillslut står en ensam som segrare.

Eller ni kanske har en helt egen idé? Eller vill ni bara rulla runt och tacklas går givetvis det också bra!

Våra aktviviteter hittar ni i södra dalarna, och vi utgår ifrån Ludvika och åker ut till er, mot en milersättning utanför vårt närområde. Vi är ett av få företag som erbjuder alla våra tjänster där ni vill vara. Det enda som behövs för att spela bumperballs är en lagom stor gräsyta eller inomhushall att spela på. Vi har bla utfört våra event i Vansbro, Mora, Gagnef, Borlänge, Falun, Smedjebacken.

Lite foton mailas helt gratis över från eventet.

Ni väljer själva hur många deltagare som vill spela under timmarna ni bokat (Ingen begränsning till antal deltagare, utan bara till antal bollar)

Vi grillar hamburgare/korv åt er mot en merkostnad.

Bumperballs, Bubbleball, Zorb soccer, Bubbelboll – kärt barn har många namn!

När passar Bumperballs?

När bör du avstå från denna aktivitet?

Priser