Escape, Till startsida

Archerytag/Archerycombat

Om Archerytag/Archerycombat

ArcherytagArcherytag är en rolig lagaktivitet som skulle kunna vara resultatet av att man blandat spökboll och paintboll. Den annorlunda twisten i Archerytag är att pilbågar används istället för bollar och paintbollgevär. Utformningen av spelet är relativt enkel och bygger, precis som i paintball, på två lag som genom att skjuta special pilar mot varandra. Det handlar om att vara det lag som först eliminerar alla sina motståndare. Det är en superkul aktivitet där du får chansen att uppleva att spela ett spel som påminner om Hunger Games!

Det är ett helt säkert sätt att skjuta pil på sina kollegor eller vänner utan att någon riskerar att ta skada - det är hysteriskt roligt! Vi sätter även upp skydd som ni kan gömma er bakom och sedan startar pilbågskriget! Vi går även igenom vilka regler som gäller och visar er hur utrustningen fungerar

Via måltavlan kan man skjuta in sina utslagna medspelare, skjuter ni bort pluggarna i tavlan så kommer en efter en i laget in igen. Att vända överläge till underläge, är otroligt spännande del av spelet. Och får alla typer av spel att bli extra spännande.

Man kan även fånga motståndarens pilar i luften så kan man få in spelare i sitt lag igen, men då gäller det att fånga pilen utan att bli träffad.

Ni får plocka upp pilar under spelets gång tills något lag har vunnit.

Vid utebliven bokning debiteras 50% av bokningen.

När passar Archerytag?

När bör du avstå från denna aktivitet?

Priser