Escape, Till startsida

Om oss

Christoffer & Sofia

Vi startade våran veksamhet i december 2013 i natursköna Bergslagen. Vi startade vår verksamhet då vi tycker att det är brist på roliga aktivititeter häromkring, och för att aktivera människor. Vi riktar in oss mot både privatpersoner & företag.

Vi har hoppborg till dom mindre barnen, sumobrottning och vattenzorbing för tex svensexan eller möhippan. För föreningar så har vi tex bumperballs, till företag så har vi tex hoppborg för olika företagsevent, eller andra aktiviteter till tex teambuilding/personalfest.

Till extremsportaren så har vi zorbing. Och som vinteraktiviteter så har vi bla icekiting/snowkiting.

Vi hyr även ut tex pilbåge/luftgevär mm.

Vi erbjuder våra tjänster häromkring södra dalarna, som tex Ludvika, Grängesberg, Smedjebacken, Borlänge eller en bit in i Örebro län som tex Kopparberg. Men vi kan även åka land och rike vid bokningar till event.

Vi har som ambitioner att bli stora inom uthyrning,event & resor. Vi kommer att utöka vårat sortiment hela tiden med nya spännande aktiviteter. Och om det är nått ni saknar, maila eller ring in förslag så skall vi kolla på om det är nått vi kan köpa in eller inte !

Paralellt med detta så driver Christoffer en massagestudio i centrala Ludvika sedan ett par år tillbaka. Så detta med företagande är inget nytt för oss, bara nya inriktningar.

Till hjälp så har vi några killar/tjejer som ställer upp och hjälper oss då och då, som tar hand om bokningar mm. När vi inte hinner med allt själva. Så att vi kan erbjuda våra aktiviteter så mycket som efterfrågan finns.

När passar våra aktiviteter?

Du bör avstå från vissa aktiviteter:

Fråga oss!